De Camping

Genieten in alle Rust en Ruimte voor een Betaalbare prijs.

De camping bevindt zich midden in Nationale park “Het Drents-Friese Wold”. Een natuurgebied die erg geliefd is onder fietsers en wandelaars. Het natuurgebied rondom zorgt voor een rustige en gezellige sfeer op de camping. Genieten van de fluitende vogels , de ooievaar die gezellig mee kleppert. Kortom heerlijk genieten. Het is een rustgevende en fijne plek ver van drukke stad, maar toch dichtbij de leuke dorpjes.

De Kampeerplekken zijn erg ruim en beschikken over verschillende voorzieningen. Zo kunt u kiezen voor verharding onder de voortent of niet. Heeft u altijd een waterkraantje dichtbij , op elke plaats  beschikken over een 6 ampère elektriciteit aansluiting,  Ook kunt over de hele camping gebruik maken van ons gratis wifinetwerk. Zo kunt u ongestoord online blijven. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon.  U vindt hier meer informatie over onze sanitaire voorzieningen.

Sinds geruime tijd beschikken wij over chalets die klaar staan om verhuurd te worden. Ook voor de winterperiodes. De chalets zijn perfect een luxe verblijf met net wat meer voorzieningen dan de camping. Zo heeft u uw eigen douche, wc, verwarmde kamers en een prachtig uitzicht over de landerijen. Wilt u meer informatie over onze chalets? Klik dan hier.

De camping is geopend vanaf 1 april tot 1 oktober. Door te reserveren . bent u altijd verzekerd van een plaats, maar ook zo aankomen rijden is zeker mogelijk. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons op opnemen.

Benieuwd of wij nog een plek vrij hebben?