Corona Maatregelen

Lieve mensen,

We hebben even een extra pagina toegevoegd omdat het een rare moeilijke tijd is met aan de ene kant veel onduidelijkheden , we hopen door middel van deze pagina iets meer duidelijkheid te kunnen geven

Vanaf 1 Juli mogen zoals het nu lijkt de sanitaire voorzieningen open. Wij hebben er vol vertrouwen in dat we ook met het openen van de sanitaire voorzieningen corona proef zijn. Wij zullen ook extra sanitair erbij open doen. Als dit eerder mag dan zet ik dat natuurlijk gelijk op onze website. intussen gaan wij natuurlijk gewoon in aangepaste vorm verder.

Wij zijn geopend voor kampeermiddelen die zelf voorzienend zijn.
Dit betekend dat het sanitair gebouw bij ons gesloten is. Als u een eigen toilet en eventueel douche hebt dan bent u van harte welkom. Anders uiteraard ook wel maar dan is het allemaal wat lastiger.
Ook betekent dit dat we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. En verwachten wij dat ook u zich daar aan houd.

* chemische toilet kan wel gewoon geleegd worden, ook water tappen lukt.
.* Hou anderhalve meter afstand.
* denk ook aan u eigen Hygiëne en aan die van een ander.
* U kunt nog steeds verantwoord genieten van de natuur de fiets en wandel paden zijn nog altijd prachtig.
* Heerlijk lui een boekje lezen.
* gezellig aan tafel een spelletje doen of wie weet wel samen met je partner/gezin Jeu de Boules spelen.
* U kunt ook nog steeds altijd genieten van de rust de ruimte en elkaar. Wakker worden met de fluitende vogels of het zien spelen van de hertjes. Of zelfs de kraanvogels die voorbij komen vliegen. En dan nog een leuk iets de ooievaars  hebben drie kleintjes die alweer bijna uit het nest vliegen. Zo gaaf om te zien.

Wij zijn er van overtuigd dat we al deze regels kunnen naleven met ze allen. En dat we dan nog steeds de lol en de vriendelijkheid met elkaar kunnen vinden. Ondanks dit alles is gezondheid belangrijk maar ook het steunen en het helpen van elkaar.
En dat het kamperen nog steeds veilig kan en misschien ook wel de minste risico`s heeft. Het is hier een prachtige omgeving en er kan hier makkelijk afstand gehouden worden van iedereen.

Wij hebben ook een chalet in de verhuur die voorzien is van een douche en wc. Kijk bij de pagina verhuur voor meer informatie daarover.

Voor de camping geldt
Heeft u gereserveerd en wilt u dat omzetten naar later het seizoen of misschien volgend jaar dan hebben we daar natuurlijk begrip voor. Mocht u gereserveerd hebben tot 1 Juli en u wilt het annuleren dan is dit mogelijk ( dit is voor iedereen onmacht) mocht u nou toch reserveren willen dit seizoen en u twijfelt u kunt altijd reserveren en kosteloos annuleren.

Heeft u nog vragen bel of mail gerust.