Einde seizoen

      Geen reacties op Einde seizoen

Lieve mensen,

En toen was het alweer einde van september. Nog een anderhalve week te gaan en het is voorbij.
Wat een seizoen wat een tegenslagen en wat een goede tijden. Alles kwam er in voorbij.
wat in het begin nog zo somber leek werd halverwege al gauw anders. Top kan je eigenlijk wel zeggen, wel met de juiste maatregelen en per week kijkende en zoekende wat kan anders en wat kan beter of gaan we zo door.
Voor alle kampeerders die ons dit jaar hebben bezocht echt ongelofelijk wat een begrip en medewerking. Iedereen hield rekening met elkaar iedereen hielp elkaar het was gezellig en alles bleef op gepaste afstand echt complimenten.
Veel mensen die normaal in het buitenland kampeerden waren dit jaar in Nederland en Drenthe was toch wel heel leuk bezocht, we hopen dat iedereen genoten heeft van de prachtige provincie die oh zoveel te bieden heeft. We hopen natuurlijk dat volgend jaar het corona onder controle is en dat ook het buitenland weer toegankelijk is, maar toch hopen we stiekem dat we jullie allemaal nog in goede weer gaan zien op de camping.

Blijf gezond pas op elkaar en hopelijk tot snel.
nog 1 dingetje Bedankt voor alles met hele grote uitroeptekens.

Volg Ons