Tijd tikt door

      Geen reacties op Tijd tikt door

Zoals de titel al zegt de tijd tikt door. We hebben nog 6 week te gaan en dan is het seizoen weer voorbij. Het is een raar jaar vol verdriet en vol ongeloof, mensen blijven in Nederland en voornamelijk in Drenthe is het leuk druk. Ook wij gaan gewoon rustig door. Het is niet makkelijk maar het lukt wel. Iedereen houdt zich netjes aan de regels en de handen blijven gesmeerd door desinfecterende middelen. We maken er het beste van.

Ook wij proberen ons in


Zelfs op sommige momenten is het toch beter toch even een mondkapje te dragen. (Al was het toch ook best wel even een foto momentje) En waarom een foto momentje. Net als al het andere in het verleden worden dingen vaak vergeten. Onze kinderen zeggen over 10 jaar misschien ook van Corona oh ja dat was toch toen we niet naar school gingen. Een herinnering als foto die blijft.

Voor iedereen blijf gezond en wie weet tot snel. En pas een beetje op elkaar.

Volg Ons