Nieuwtjes

      Geen reacties op Nieuwtjes

Lieve mensen het is alweer een tijdje geleden dat ik hier een bericht op geplaatst heb. Excuses daar voor, intussen gaat hier natuurlijk alles gewoon door gelukkig en gezond. We hebben afgelopen tijd natuurlijk echt gemerkt dat dit het belangrijkste in je leven is. ( je eigen en een ander zijn of haar gezondheid)

Inmiddels doen we natuurlijk ons best om de sanitaire voorzieningen coronaproef te maken.

Voor de campers hebben we nu onze loosplek voor afvalwater klaar.

Verder hebben we nog een heel leuk nieuwtje en dat is dat we in ons geplaatste ooievaarsnest drie kleine baby ooievaartjes hebben. Ze groeien echt heel erg snel en zijn echt super schattig. Over een maandje denk ik dat ze hun vleugels zullen spreiden.

Dit was het voor vandaag weer. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en dat we jullie snel mogen ontvangen op de camping.

Liefs

Volg Ons