Wauw

      Geen reacties op Wauw

De SVR Beurzen zijn alweer voorbij voor dit jaar. Het seizoen nadert en hopelijk ook het mooie weer.

Veel gebeurd in deze afgelopen 2 week. We hebben Glasvezel en vandaag stiekem even getest ben echt heel blij, Het is even een investering en best veel werk. Maar het werkt en kan zeggen het werkt echt heel goed. ( Echt heel gaaf)

Dat is niet het enige wat we afgelopen 2 weken hebben gedaan. Er is in het sanitair gebouw en dan de Douche gedeelte`s een hele nieuwe vloer aangebracht met een prachtige grijze vloer met zwart witte vlokken. Het is echt super mooi geworden. Vandaag de laatste lak laag aangebracht nu even drogen, en dan de puntjes op de i zetten.

Ook is de parkeerplaats langzaam bij beetje iets groter geworden, en er komt zelfs een nieuw stukje parkeerplaats bij.
ik zal jullie op de hoogte houden. Wij zijn in ieder geval heel erg enthousiast.

Fijne avond nog, en tot snel

Volg Ons