Tijd

      Geen reacties op Tijd

Jeetje wat gaat de tijd toch snel zo start je het camping seizoen voor 2019 op en zo zit je alweer over de helft… Tijd gaat veel te snel. We krijgen zoveel lieve gezellige mensen op de camping we hebben zoveel lol. Vorige week nog jeetje voetbal vrouwen nou het bier en de bitterballen gingen er door de spanning wel in hoor… Maar ja helaas wonnen de vrouwen niet. Maar toch ja wat moet je er van zeggen vrouwen voetballen beter als de mannen (zoiets ja dat is het wel toch vrouwen?……)

Oke nou maar even iets serieuzer. kunnen we jullie nog verwelkomen voor dit seizoen of misschien een kijkje te komen nemen voor volgend seizoen. Zou leuk zijn toch. En we lopen graag een rondje met u mee over de camping.
Komend weekend word het weer mooi weer en er zijn nog plaatsen beschikbaar dus bent u ook van de partij… Tot Snel

Liefs ons

Volg Ons