Chalet verhuur

      Geen reacties op Chalet verhuur

Ja wauw hier ben ik weer. Jeetje wat een treurig weer de afgelopen dagen. Maar des al niet te min zijn wij druk bezig geweest met het plaatsen van een chalet en deze in te richten. En ik moet zeggen het is echt goed gelukt, van de week komt het terras er in en dan maar hopen op mooi weer. (die is op komst het zonnetje belde me vandaag is onderweg)…. hihi. Maar goed bla bla hebben we niets aan he. Het is dus prachtig geworden en je kijkt uit over de landerijen. Het is een knus 4 persoons verblijf, Maar met zijn tweeën is het net iets ruimer leven. Zit een douche en alles in. Kortom ziet u zich zelf al romantische zitten kijken naar de zonsopkomst en lekker warm met een kopje thee of een borrel op terras…. Vraagt u dan rustig naar de mogelijkheden.

Ja en dan de camping ja heerlijk we hebben even het zonnetje nodig zodat alles even beetje opdroogt en u straks geen natte voetjes heeft. Wij zitten te popelen om het gras te maaien zodat u lekker op een strak gazonnetje kan staan… En verder ja eigenlijk zijn we bijna klaar.. nog even bordje hier bordje daar stickertje hier en een doekje daar. Maar he we hebben nog anderhalve week, dus komt helemaal goed…. Wij hebben er zin in hopen jullie ook…. Tot snel. Groetjes van hier….

Volg Ons